Jump to content
Sign in to follow this  
GunA

Chunk loaders despawning

Recommended Posts

So long story sort,chunk loaders seem to be despawning..i had 3 in my base for over a week and have replaced them whit new one 4 times now.each time they just despawn whit in a few mins  if your not in the same chunk as it..Seems like its server wide,as other are having this problem too,Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I lost one myself a couple of hours ago. It disappeared as I teleported back to the area I had it. This was the chunk loading ward from Extra Utilities 2.

Edit: Lost another chunk loading ward sometime in the last 30 minutes, 2 total.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ive had 3 despawn from my place, 2 were initially there but on checking my reactor loader which i found was missing i went back to look at others and they had gone as well . my problem started about an hour ago on the moon mining and ender pouch stopped pulling material into ME.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Guidelines.