Jump to content

AndonisHD

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AndonisHD

  1. AndonisHD

    SF2.5 problem with ME system

    This is not from spotloaders or chunkloader .... Here are 2 separated chunks ..... This is with my ME System that now is bloken : https://imgur.com/XwOVhG7 And this is with my Auto-crafting section .... the cables are still connected. : https://imgur.com/iFSj4my
  2. Your Name: AndonisHDIsland Owner Name: AndonisHD Coordiantes: x: 16600.5068 y: 143.500 z: 603.62201Time/Date (Post a time/date when everything was fine): 6:00 AM (UTC+2) / 09.06.2018Description of Issue: I was at the spawn when the server announced the restart and I bealive it was at 6:30 AM(UTC+2) . After the restart, I came back on the server and all my Storage cells in my Driver was gone ... I lost all my items. I tried to break the Driver and place it back, I tried to break all the ME System and place it back and still nothing. This is not the first time when I have problems with the ME system, 1st time was a day ago when my cables disconnected from my ME System and llaya has seen it.Screenshots (Optional): Credits: @quagma
  3. Hi ! First of all, I'm really sorry for my bad english but my main language si Romanian . My minecraft just crashed 5 minutes ago and when I try to launch it again it give's me this " The game crashed whilst initializing gameError: java.lang.NoClassDefFoundError: net/minecraft/client/renderer/texture/TextureMap " Does anyone know how to fix this ? This is the complete crash report : ---- Minecraft Crash Report ---- // Everything's going to plan. No, really, that was supposed to happen. Time: 6/7/18 4:08 AM Description: Initializing game java.lang.NoClassDefFoundError: net/minecraft/client/renderer/texture/TextureMap at fastcraft.Z.<clinit>(F:11) at fastcraft.ab.<clinit>(F:16125) at fastcraft.HC.j(F:70) at net.minecraft.client.renderer.texture.DynamicTexture.func_110564_a(DynamicTexture.java) at net.minecraft.client.renderer.texture.TextureUtil.<clinit>(TextureUtil.java:460) at net.minecraft.client.shader.Framebuffer.func_147605_b(Framebuffer.java:104) at net.minecraft.client.shader.Framebuffer.func_147613_a(Framebuffer.java:56) at net.minecraft.client.shader.Framebuffer.<init>(Framebuffer.java:37) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:467) at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:878) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:483) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: net.minecraft.client.renderer.texture.TextureMap at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:101) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357) ... 17 more A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: --------------------------------------------------------------------------------------- -- Head -- Stacktrace: at fastcraft.Z.<clinit>(F:11) at fastcraft.ab.<clinit>(F:16125) at fastcraft.HC.j(F:70) at net.minecraft.client.renderer.texture.DynamicTexture.func_110564_a(DynamicTexture.java) at net.minecraft.client.renderer.texture.TextureUtil.<clinit>(TextureUtil.java:460) at net.minecraft.client.shader.Framebuffer.func_147605_b(Framebuffer.java:104) at net.minecraft.client.shader.Framebuffer.func_147613_a(Framebuffer.java:56) at net.minecraft.client.shader.Framebuffer.<init>(Framebuffer.java:37) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:467) at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:878) -- Initialization -- Details: Stacktrace: at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:483) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.7.10 Operating System: Windows 7 (amd64) version 6.1 Java Version: 1.8.0_25, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation Memory: 238167576 bytes (227 MB) / 736100352 bytes (702 MB) up to 2013265920 bytes (1920 MB) JVM Flags: 4 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx2159m -Xms256m -XX:PermSize=256m AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 FML: Launched Version: forge-10.13.4.1614 LWJGL: 2.9.1 OpenGL: GeForce 615/PCIe/SSE2 GL version 4.6.0 NVIDIA 391.35, NVIDIA Corporation GL Caps: Using GL 1.3 multitexturing. Using framebuffer objects because OpenGL 3.0 is supported and separate blending is supported. Anisotropic filtering is supported and maximum anisotropy is 16. Shaders are available because OpenGL 2.1 is supported. Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge' Type: Client (map_client.txt) Resource Packs: [SF5.zip] Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Profiler Position: N/A (disabled) Vec3 Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used Anisotropic Filtering: On (4) OptiFine Version: OptiFine_1.7.10_HD_U_E7 Render Distance Chunks: 12 Mipmaps: 4 Anisotropic Filtering: 4 Antialiasing: 0 Multitexture: false Shaders: null OpenGlVersion: 4.6.0 NVIDIA 391.35 OpenGlRenderer: GeForce 615/PCIe/SSE2 OpenGlVendor: NVIDIA Corporation CpuCount: 4
  4. AndonisHD

    More of a client problem.

    I found the problem It was from the OptiFine .... I downloaded another version and now it works.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Guidelines.