Jump to content
Sign in to follow this  
Rotomegax The Cube Builder

Problem with laser

Recommended Posts

Since the update, BC laser have serious problems, on the picture below my laser system has 6 lasers (240rf/t in total) and looks like they work but not. The HV energy storage behind it still work normally but no RF is generated, this situation takes minutes if lucky or forever and I have to broke and replace entire system. I've tried to call for any staffs online atm to help but no one reply.

gsviksp.png

hMrqMAH.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems like the thing needs an update to kick in.
I haven't experienced those issues on a MAJOR level but still, similiar incidents have taken place.
I think that something like another cable or fluxduct or anything that can interact with the HV capacitor should give it an update and set it to work.
Although I understand the issue here is with lasers, it might be a visual glitch, and most of time it only needs a block update to start working again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

√ó
√ó
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Guidelines.