Jump to content
Sign in to follow this  
Akademee

Server rolling back during play

Recommended Posts

Hi everyone,

 

I am not sure what is going on, but my base keeps getting rolled back every 5 minutes or so during gameplay.  If I leave a chunk, it reverts back to a previous state with items disappearing, chests wiping, machines unbuilding themselves.  This is extremely frustrating, especially in early game, I have lost so much and I am not going to post a refund request, very literally, every 5 minutes..  My smeltery is FAR away and I even break the controller when not in use so it isn't that.  I am at a total loss as for what to do.  Thanks @Kaszanka_1234 and all the other admins.

 

EDIT:  I'm sorry, this is literally unplayable for me right now.  Do I have a corrupted chunk or something?  My base is at -265, -4101.

 

Edit 2:  Okay so the problem seems to be fixed by placing down a world anchor, I shudder to think what it would be like if I didn't have access to one...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Guidelines.